HR Journaal september over HR Analytics

0

Het HR Journaal van 7 september staat in het teken van HR Analytics. Je hoort alle ins en outs van HR Analytics expert Erik van Vulpen.

Erik van Vulpen

HR analytics draait om het verbinden van HR data met business data. Inzicht in deze data over je organisatie helpt bij het maken van strategische keuzes voor de toekomst. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. In de uitzending van het HR Journaal van 7 september geeft Erik van Vulpen je de laatste stand van zaken wat betreft HR Analytics. Na een studie rechten en psychologie voltooide hij masters over organisatiepsychologie en business administration. Hij heeft een internationale website Analytics in HR en geeft organisaties advies over de implementatie van HR Analytics. Ook schrijft Van Vulpen blogs voor XpertHR Actueel. Nieuwsgierig? Lees ze hier >>>

Waar en wanneer

Het HR Journaal is een online webinar. De editie over HR Analytics is donderdag 7 september 2017 om 13.00 uur. Deelname aan het HR Journaal is gratis. Wel moet je je vooraf aanmelden en registreren zodat je op donderdag de 7e de juiste link ontvangt zodat je het webinar live kan volgen.

Schrijf je in voor het HR Journaal

 

HR Journaal

Met het HR Journaal, een maandelijkse online video-uitzending, ben je in 30 minuten weer helemaal bij op HR-gebied. Tijdens deze uitzending geeft arbeidsrechtadvocaat en presentator Maarten van Gelderen samen met XpertHR Actueel redacteur Marloes Oelen het laatste nieuws over wijzigingen in wet- en regelgeving. Ook behandelt Maarten van Gelderen opmerkelijke jurisprudentie van de afgelopen tijd.

Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen is contentcoördinator van XpertHR. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist.