Terugkijken: HR Journaal met Iris Zonneveldt over HR-technologie

0

Wat zijn de mogelijkheden met HR-technologie en hoe helpen onlinetools bij de groei van medewerkers en de groei van de organisatie? Dat zijn vraagstukken die HR-tech deskundige Iris Zonneveldt besprak tijdens het HR Journaal.

Iris Zonneveldt

Iris Zonneveldt is HR-tech deskundige en CEO van HRM-bedrijf Treams. Ze adviseert bedrijven om alle HR-aspecten holistisch in te richten. ‘De kernwaarden van een organisatie moeten centraal staan en het is belangrijk om alles schaalbaar te maken. Zet niet alleen één professional op de HR-afdeling die met alle medewerkers praat, maar zorg voor een goed groeimodel. Wat gebeurt er namelijk op het moment dat het bedrijf twee keer zo groot wordt? Daarom moet er vanaf het begin een goed team – ondersteund door onlinetools – worden ingezet.’

Met HR-tech kunnen professionals inhaken op huidige trends. Zo veranderen mensen tegenwoordig sneller van baan, terwijl het onze intentie is om mensen voor langere termijn aan ons te binden. Ontwikkeling staat hierin centraal. Hoe kan een onlinetool ondersteunen bij de groei van medewerkers en de groei van een organisatie, maar dat het uiteindelijk wel draait om het gesprek dat HR en medewerkers met elkaar hebben?

HR Journaal 

Door op onderstaande button kun u zich gratis aanmelden. Vervolgens ontvang u een link waarmee u naar het webinar kunt terugkijken.

Meld u aan voor het HR Journaal
Lees meer over:

Over Auteur

Sacha Luijkx is redacteur bij XpertHR Actueel. Met haar perfectionistische en pro-diversiteitsblik voorziet zij u van alles wat u moet weten rondom HR.