Volg ‘HR the next level’ online

0

Vandaag is HR the next level, een kennisdag voor HR professionals. Deze dag staat in het teken van kennis, praktijkvoorbeelden, ontwikkeling en innovatie. Tevens organiseert P&Oactueel dit jaar de eerste editie van de verkiezing van HR Talent of the Year, de trofee voor het meest veelbelovende HR talent van dit jaar.

Nienke Schilstra, Maartje Wesseling, Ludy van den Heuvel en Kiki van den Berg maken kans op de titel HR Talent of the Year. Deze week hebben zij een case voorbereid die ze aan het einde van de dag presenteren tijdens HR the Next Level. Daarna wordt er een publieksprijs uitgereikt en wordt door de vakjury de titel HR Talent of the Year uitgereikt.

Kunt u er vandaag niet bijzijn? Dat geeft niets. Hieronder vindt u een overzicht van de laatste tweets over HR the Next Level. Tijdens de HR Talent of the Year verkiezing zal een verslaggever van P&Oactueel aanwezig zijn om via Twitter iedereen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

 

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.