Events

XpertHR organiseert diverse webinars voor jou als HR-professional.

13 september Webinar Duurzame Inzetbaarheid

Snelle economische en maatschappelijke veranderingen maken werken aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers steeds belangrijker. Het uiteindelijke doel van duurzame inzetbaarheid is: medewerkers die bijdragen aan de prestaties van de organisatie en daar zelf ook meerwaarde aan ontlenen. Het is mogelijk om jezelf al in te schrijven voor dit webinar! De spreker en het programma zal later bekend worden.

Schrijf je gratis in voor dit webinar


xperthr

XpertHR Webinars

XpertHR verzorgt in samenwerking met Van Gelderen Advocaten webinars met arbeidsrechtelijke thema’s. De duur van dit webinar is één uur en is zowel live als on-demand te kijken, wanneer het jou uitkomt. Tevens kan je direct vragen stellen aan de presentator en krijg je praktische handvatten om de wijzigingen aangaande het arbeidsrecht direct toe te passen in jouw organisatie. Na dit webinar ben je weer geheel op de hoogte omtrent de laatste wijzigingen in het arbeidsrecht.

Meer over XpertHR Webinars


HR Journaal

HR Journaal

XpertHR organiseert elke maand het gratis HR journaal. Tijdens dit half uur durende webinar krijg je meer informatie over actuele HR zaken, een interview met een gast van de maand en zal Maarten van Gelderen ook een actuele uitspraak behandelen. Hierdoor blijf je up-to-date betreffende HR zaken. Het HR Journaal wordt tien keer per jaar uitgezonden.

Meer over het HR Journaal


P&Oactueel congressen

 

P&Oactueel / congressen

P&Oactueel/ congressen organiseert voor jou als HR-professional jaarlijks rond de 50 congressen en masterclasses. Wil je betrouwbare én actuele kennis opdoen om verder te groeien in je vakgebied? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Meer over P&Oactueel congressen