Peoplexs sluit partnership met Hunite

0

Peoplexs is een partnership aangegaan met Hunite, leverancier van volledig geïntegreerde oplossingen voor HR Service Delivery. Door de samenwerking wordt het mogelijk om de applicatie van Peoplexs te integreren in de Hunite-portal.

De weboplossing van Hunite maakt het mogelijk relevante data uit diverse, al aanwezige, bedrijfssystemen te halen en te ontsluiten naar de juiste medewerkers. Dat kan met een laptop of pc, maar ook met een tablet of smartphone.

Centraal systeem

Medewerkers verwachten vandaag de dag gebruiksgemak, toegang tot relevante informatie en beschikbaarheid daarvan via web of mobiel. De samenwerking tussen Peoplexs en Hunite maakt het mogelijk dat zowel managers als recruiters beschikken over de voor hen relevante en realtime informatie, waar zij op elk gewenst moment toegang toe hebben. Data uit bijvoorbeeld personeelsinformatie- (PI), roosterplanning-, tijdregistratie- en rapportagesystemen wordt samengebracht in dit centrale systeem, dat beschikbaar is op zowel desktop als mobile devices. De informatie kan op gebruikersniveau worden aangepast, zodat medewerkers alleen de informatie ontvangen die voor hen belangrijk is. Managers en recruiters hebben beter toegang tot data en zijn daardoor in staat om hun taken efficiënter uit te voeren, waardoor tijd en kosten bespaard worden.

Volledige integratie van systemen

‘Voor managers en medewerkers is het essentieel om toegang te hebben tot voor hen relevante informatie’ zegt Frank Oddens van Peoplexs. ‘Door de samenwerking met Hunite zijn we in staat om organisaties een platform te bieden dat volledig integreert met de reeds aanwezige bedrijfssystemen en de juiste data beschikbaar stelt voor de juiste medewerkers. Op deze manier kunnen organisaties nog efficiënter te werk gaan, zich ontwikkelen en groeien’.

Michel Slager, directeur van Hunite, is erg blij met deze samenwerking. ‘Wij zijn altijd op zoek naar relevante partnerships met expertsystemen. De samenwerking met Peoplexs past hier uitstekend in. Zodoende kunnen we gezamenlijke klanten een bredere en kwalitatief betere dienstverlening aanbieden vanuit één persoonlijk en centraal platform’

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.