HR Talent of the Year Finalist: Nienke Schilstra

1

Donderdag is de ontknoping van de HR Talent of the Year verkiezing. Uit tientallen aanmeldingen zijn vier finalisten gekozen die een presentatie houden voor jury en publiek. Nienke Schilstra, HR Business Partner bij TNO, is een van de HR-talenten die in de finale staat.

‘Een visie, dat vind ik belangrijk’, vertelt Nienke Schilstra, ‘Ik denk zelf vaak na over de doelstellingen die we op langere termijn willen bereiken en hoe we in het hier en nu kunnen handelen in aansluiting daarop’. Een visie is volgens Nienke belangrijk zodat er vanuit HR een daadwerkelijke toegevoegde waarde is in het bedrijf. ‘Wij moeten echt de vooruitlopers zijn van vernieuwing, niet de politie van een organisatie’.

Verandermanagement

De afgelopen twee jaar heeft Nienke de Master Bedrijfskunde gevolgd. ‘Daar heb ik geleerd om breder te kijken naar organisaties. Ik kan nu beter aspecten overzien van keuzes die gemaakt worden’, vertelt Nienke. ‘Mijn werk bestaat nu vooral uit verandermanagement. Hoe kun je nu het beste veranderingen doorbrengen zodat die ook slagen?’ Dat deel vindt Nienke interessant om in haar baan op te pakken.

Bekijk hier het promotie filmpje van Nienke »
Breng hier je stem uit voor de HR Talent of the Year publieksprijs »
 

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.

1 reactie

  1. Antonio Rubio op

    Het feit dat je een visie hebt maakt jou tot een uitstekende medewerker in welk positie dan ook binnen een bedrijf. Een visie is HET navigatie instrument dat elk bedrijf zou moeten hanteren. Ik stem op jou. Succes!