HR talent 2013 wint een baan

0

Wie neemt dit jaar de HR Talent of the Year award mee naar huis? P&Oactueel en HRcommunity reiken dit najaar twee awards aan HR-talent uit. Eén award voor jong talent dat pas afgestudeerd is, en één voor een jonge professional met vers opgebouwde werkervaring. Nomineren voor HR Talent 2013 kan vanaf vandaag.

De award staat dit jaar in het teken van talent, innovatie en verbinding. Yolanda Stil, hoofdredacteur van P&Oactueel: Wie kun je nou beter vragen hoe de toekomst van HR er uit ziet, dan aan de HR-professional van de toekomst?  Juist dat verse talent kan ons die onbevooroordeelde, kritische en vernieuwende kijk op het vak geven. Het jonge talent wint dit jaar een baan, en de winnende young professional gaat naar huis met een opleiding aansluitend bij zijn of haar toekomst als HR talent.

HR Talent 2013
De HR Talent of the Year Award is dit jaar opgedeeld in twee categorieën: Students en Young Professionals.

  • Students: HRM HBO of WO studenten die net (of bijna) zijn afgestudeerd.
  • Young Professionals: aanstormende talenten tot 32 jaar die inmiddels de eerste werkervaring hebben opgedaan.

Het nomineren van HR talent is begonnen en kan tot 30 september.  Op 30 oktober vindt de halve finale plaats. Daar zal de  jury bekendmaken welke talenten een kans maken op een finaleplaats. De finale vindt plaats op 3 december.

[([002_RBIAdam-image-1287615.jpeg])]

#Twitter
Via twitter meepraten over de HR-talentenjacht? Gebruik de volgende hashtag: #HRTOTY

2012

Op HR the next level, een kennisdag voor HR professionals, vond vorig jaar de aftrap van ‘HR Talent of the Year’ plaats. Kiki van den Berg, HR Manager bij KPN, won de trofee voor het meest veelbelovende HR talent van 2012. Haar case maakte indruk op de jury vanwege de business ondersteunende rol. Ludy van den Heuvel nam de publieksprijs mee naar huis. ‘Als wij een vacature hadden zouden wij een van deze finalisten meteen aannemen’, vertelde juryvoorzitter Henri Verlinden.

 

[([003_RBIAdam-image-1287622.jpeg])]

Talent in huis?
Ben jij dat bijna of pas afgestudeerde jonge talent in HR? Ga dan naar www.hrtalent.nl en meld je aan. Nomineer ook je medestudenten om samen het avontuur aan te gaan. Voel jij je aangesproken als aanstormend Young Professional, of heb jij een collega die de felbegeerde titel HR Talent Award absoluut verdient? Geef deze Young Professional vandaag nog op.

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.