Appical wint award met inwerk-app

0

Appical, een Nederlands cloud software bedrijf op het gebied van HR, heeft de iHR Award 2013 gewonnen. De uitreiking vond plaats tijdens het HR Tech Europe congres. Het bedrijf heeft een mobiel platform ontwikkeld om medewerkers sneller in te werken.

De vakjury bestond uit experts uit diverse vakgebieden van Accel Partners, Deloitte, Oracle, Randstad, Successfactors en Tincup & Co. Zij verkozen Appical unaniem als winnaar, ‘vanwege haar focus, eenvoud en impact’. Naast bedrijven uit Israël, Hong Kong, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten was Appical het enige Nederlandse bedrijf dat genomineerd was.


Inwerk-app

Appical is een cloud softwarebedrijf dat een schaalbaar mobiel platform (Software-as-a-Service) heeft ontwikkeld om medewerkers sneller productief te maken en tevens meer betrokkenheid te creëren bij hun werkzaamheden. Medewerkers kunnen nog vóór hun eerste werkdag kennismaken met het bedrijf. Appical heeft onder meer Philips, Ahold, Seagate en KLM als klant.

‘Voor de Nederlandse HR software sector in het algemeen en voor ons bedrijf in het bijzonder is het winnen van deze prijs erg speciaal. De vorige twee winnaars kwamen uit Amerika en Azië.’ zegt Gerwald van den Oetelaar, medeoprichter.HR Tech Europe
HR Tech Europe 2013 is een groot Europees evenement over de verregaande ontwikkelingen die software, technologie en samenwerkingstools brengen in de manier waarop mensen en organisaties samenwerken. De beurs vond afgelopen donderdag en vrijdag plaats in de RAI in Amsterdam.

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.