Terugkijken: XpertHR College met Aukje Nauta over duurzame inzetbaarheid

0

Hoe kan HR doorpakken op het gebied van duurzame inzetbaarheid? Door vitaliteit, vakmanschap en verandervermogen te stimuleren. Hoe je dat doet, legde organisatiepsycholoog Aukje Nauta uit in het XpertHR College. Inclusief veel praktijkvoorbeelden. 

Aukje Nauta (1967) kun je gerust ‘duurzame inzetbaarheids-expert’ noemen. Ze doet al meer dan achttien jaar onderzoek naar het onderwerp. Tot 2016 was ze bijzonder hoogleraar ‘Employability in werkrelaties’ aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). En in het verleden werkte ze bij TNO en Randstad. Momenteel combineert ze in haar rol als partner van adviesbureau Factor Vijf haar wetenschappelijke kennis met inzichten uit de praktijk en spreekt ze op congressen over duurzame inzetbaarheid.

XpertHR College duurzame inzetbaarheid

Het live XpertHR College vond plaats op 13 september 2017. Maar terugkijken kan nog steeds. Door op onderstaande button te klikken, kun je je aanmelden om de link te ontvangen waarmee je het XpertHR College kunt terugkijken. Let op: tijdens het webinar nodigt Aukje je uit om vragen te stellen. Dat is niet meer mogelijk als je terugkijkt.

Ik wil het XpertHR College terugkijken
Lees meer over:

Over Auteur