Maak kans op de Kroon op het werk-prijs

0

Het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid reikt elk jaar een prijs uit voor organisaties die zich in positieve zin onderscheiden op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Organisaties kunnen zich voor de editie 2014 nog aanmelden tot 10 september.

Schoonmaakbedrijf CSU won deze estafetteprijs vorig jaar. Het Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) wil met de prijs goede voorbeelden van effectief duurzaam inzetbaarheidbeleid onder de aandacht brengen van een breed werkgeverspubliek.
Het platform is een lerend netwerk van en voor bedrijven en adviseurs, die samen kennis over duurzame inzetbaarheid ontwikkelen en vertalen naar werkbare methoden. TNO is partner van het NPDI en waarborgt de kwaliteit.

Meedoen

Belangstellende organisaties die in aanmerking willen komen voor de prijs wordt gevraagd eerst een bedrijfsscan in te vullen. Op basis van de ranglijst die daaruit voortvloeit wordt de top 8 van de ranglijst gevraagd aanvullende vragenlijsten in te vullen.
Bedrijven en organisaties uit alle sectoren die zich in de volgende uitspraken herkennen, kunnen meedingen naar de 15e Kroon op het Werk prijs:

  • U wilt als bedrijf het maximale bereiken op gebied van werk- en productieprocessen, opbrengsten, kwaliteit, klanttevredenheid en flexibiliteit.
  • U weet dat u deze resultaten alleen bereikt met een gezamenlijke visie en gepassioneerde mensen die samen met u een optimale prestatie willen neerzetten, nu en in de toekomst. Mensen die zo lang mogelijk met plezier en gezond aan het werk willen en kunnen blijven.

Wat levert het deelnemende bedrijven op?

  • Alle deelnemers krijgen vrijblijvend feedback van TNO.
  • Alle deelnemers kunnen de uitkomsten gebruiken om de resultaten van het bedrijf en medewerkers te verbeteren.
  • Een selectie van 8 bedrijven kan zichzelf vergelijken met andere bedrijven.
  • De genomineerden krijgen een podium om hun ervaringen te delen.

Ton Heerts

Aan de hand van een overall-analyse van de top 8 maakt TNO een rapportage voor de jury. De juryleden, waaronder FNV-voorzitter Ton Heerts en AWVN-directeur Hans van der Steen, nomineren op basis van de rapportage vier bedrijven tijdens de eerste juryvergadering. Deze bedrijven worden door de jury bezocht.

 

Lees ook:Dossier Duurzame Inzetbaarheid

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.