Inspiratie van een HR-collega: zo zet je extra stapjes

0

Out-of-the-box denken blijft een kunst binnen het HR-vak. Er is al zoveel gedaan. Maar Suzanna Heuff, personeelsadviseur bij INretail, wist iets anders en extra’s te doen.

Collega Margriet Baan heeft de topprestatie van Suzanna Heuff ingezonden, dus dat konden wij niet voorbij laten gaan. Suzanna heeft namelijk een HR-kletspot (in een blik!) ontwikkelt met gesprekskaartjes voor een goed gesprek én een werkboekje over werkgeluk en gastblijheid.

Open je blik

Werkgevers vinden het niet makkelijk om een gesprek te voeren met medewerkers over hun talenten en ontwikkeling. Deze positieve, laagdrempelige tools helpen hen luchtige, leuke en waardevolle werkgesprekken te voeren,’ vertelt Suzanna. De creatieve HR-kletspot, genaamd ‘Open je blik’, is samen met collega’s Claire Brinkman en Marjolijn Brachten vormgegeven. En mét succes: dit open je blik staat in 500 winkels en ook het werkboekje wordt enthousiast ontvangen door ondernemers die zelf hun HR-zaken regelen! Net als hoe Suzanna de gebruikers van de kletspot in het zonnetje zet met dit idee, zet XpertHR haar in het zonnetje!

  • Dit artikel komt tot stand in met XpertHR. Deze antwoordbank biedt arbeidsrechtelijke informatie, juridisch advies, praktische tools, praktijkcases, checklists en meer. Geïnteresseerd? Meer informatie >>>
Lees meer over:

Over Auteur

Sacha Luijkx is redacteur bij XpertHR Actueel. Met haar perfectionistische en pro-diversiteitsblik voorziet zij u van alles wat u moet weten rondom HR.