HR Journaal oktober over 50-plus-vriendelijk personeelsbeleid

0

Hoe haal je als HR meer uit oudere werknemers, zowel tijdens het aannemen als daarna? Het HR Journaal van 12 oktober staat in het teken van 50-plus-vriendelijk personeelsbeleid met speciale gast Anne-Marije Buckens.

Anne -Marije Buckens

Anne-Marije Buckens, zelf begin dertig, is oprichter van loopbaancentrum 50Company en een bevlogen expert op het gebied van vijftig-plussers en duurzame inzetbaarheid. Tijdens het HR Journaal deelt Buckens haar visie en praktijkvoorbeelden.

Laatste arbeidsrechtelijke nieuws

In het HR Journaal verder aandacht voor het laatste arbeidsrechtelijke nieuws en natuurlijk de belangrijkste inzichten van Prinsjesdag. Ook behandelt Maarten van Gelderen opmerkelijke jurisprudentie van de afgelopen tijd.

Waar en wanneer

Het HR Journaal is een online webinar. De editie over 50-plus-vriendelijke personeelsbeleid is donderdag 12 oktober 2017 om 13.00 uur. Deelname aan het HR Journaal is gratis. Wel moet u zich vooraf aanmelden en registreren zodat je de juiste link ontvangt zodat je het webinar live kan volgen.

Schrijf je in voor het HR Journaal

HR Journaal

Met het HR Journaal, een maandelijkse online video-uitzending, ben je in 30 minuten weer helemaal bij op HR-gebied. Tijdens deze uitzending geeft arbeidsrechtadvocaat en presentator Maarten van Gelderen samen met XpertHR Actueel redacteur Marloes Oelen het laatste nieuws over wijzigingen in wet- en regelgeving.

Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen is contentcoördinator van XpertHR. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist.