HR Journaal met Jos Sanders over duurzame inzetbaarheid

0

Willen leren en ontwikkelen op het werk is cruciaal. Vooral nu het werk snel verandert en kennis en vaardigheden steeds sneller verouderen. Lector Jos Sanders geeft tips tijdens het HR Journaal over duurzame inzetbaarheid op 6 december.

Jos Sanders

Jos Sanders is onder meer Lector Leren tijdens de beroepsloopbaan bij de Hogeschool van Arnhem Nijmegen (HAN). Hij draagt bij aan verduurzaming van de inzetbaarheid van werknemers. ‘Bedrijven hebben steeds meer moeite goed gekwalificeerd personeel te vinden en dat ook aan zich te binden. Daardoor worden steeds meer organisaties ook gehinderd in hun groei. Als gevolg van deze tekorten wordt het ook steeds moeilijker voor bedrijven om eigen mensen op te blijven leiden.’

‘HR-professionals doen vast hun uiterste best, maar in tijden van personele tekorten ligt de prioriteit bij werving en selectie. Niet bij leren en ontwikkelen. Hoe brengt u daar verandering in en hoe zorgt u ervoor dat mensen ook naar u toe komen om over ontwikkeling te praten?’

HR Journaal Duurzame inzetbaarheid

Het live HR Journaal vindt plaats op 6 december 2018. Door op onderstaande button kun u zich gratis aanmelden. Vervolgens ontvang u een link waarmee u naar het webinar kunt kijken.

Meld u aan voor het HR Journaal
Lees meer over:

Over Auteur

Sacha Luijkx is redacteur bij XpertHR Actueel. Met haar perfectionistische en pro-diversiteitsblik voorziet zij u van alles wat u moet weten rondom HR.