Gezondheidsawards 2014: nomineer jouw organisatie!

0

De gezondheid van werknemers is mede de verantwoordelijkheid van werkgevers. Om ondernemingen die zich inzetten voor de vitaliteit van werknemers te belonen, worden ook dit jaar de Gezondheidsawards georganiseerd. Een mooie kans om jouw bedrijf in het zonnetje te zetten.

De awards, opgericht en georganiseerd door InZichtadvies, worden uitgereikt in twee categorieën: MKB Limburg op 28 oktober in de Eventenhal Venray en Landelijk Groot Zakelijk op 6 november tijdens de Inzet op Maat beurs.


De ondernemingen die in 2014 het thema gezondheid het efficiëntst en effectiefst inzet om organisatiedoelstellingen te realiseren worden de winnaar. Vorig jaar won Marel Stork Poultry Processing de prijs in de categorie MKB Limburg.


Op gezondheidsaward.nl kan je je eigen bedrijf, of een ander bedrijf nomineren. Door een vragenlijst, die de genomineerde moet invullen, maakt de jury vervolgens een short list.

De vragenlijst, een speciaal ontwikkelde Quick Scan, brengt het gezondheidsmanagement binnen de organisatie in kaart aan de hand van vier perspectieven: financiën, interne processen, klantoriëntatie en ontwikkeling. Behalve dat je kans maakt op de Gezondheidsaward, krijg je hierdoor inzicht in het gezondheidsbeleid van je organisatie.

Meer weten over het thema gezondheid? Kom naar het 3-daagse vakevent Inzet op Maat. Hier voelt u letterlijk en figuurlijk wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en wat u moet doen om er binnen uw organisatie mee aan de slag te gaan. Registreer je gratis!

Lees meer over:

Over Auteur