Download: whitepaper over vitaliteit

0

Wil jij aan de slag met vitaliteitsmanagement? Let dan eens op collegiale werkrelaties. Hoe beter de sfeer tussen collega’s, hoe vitaler zowel de mensen als – daardoor – ook de organisatie.

Dat betoogt organisatiepsycholoog en duurzame inzetbaarheids-expert Aukje Nauta in de whitepaper over vitaliteitsmanagement.

Benoem conflicten

‘Zorg dus voor regelmatig teamoverleg, intervisie tussen collega’s, en mogelijkheden voor medewerkers om van elkaar te leren en elkaar feedback te geven. En is de sfeer in een team om te snijden, verzuim dan niet om het conflict te benoemen en uit te praten’, schrijft Nauta in de whitepaper. ‘Soms moeten beerputten nu eenmaal open. Om daarna – vaak na pittige gesprekken, al of niet met teamwijzigingen – met hernieuwd elan aan het werk te kunnen gaan.’

Vitaliteit

Meer weten over vitaliteit? In de whitepaper legt Aukje Nauta uit wat vitaliteit is, wanneer je ermee aan de slag moet en hoe je het bevordert. De whitepaper van Aukje Nauta is gratis te downloaden.

Download de whitepaper over Vitaliteit

 

Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen is contentcoördinator van XpertHR. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist.