Contact

Onze klantenservice

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via het online serviceformulier, via telefoonnummer 020 - 515 9515 of per e-mail: service@xperthr.nl 

Over XpertHR Actueel

XpertHR Actueel is een onderdeel van XpertHR. XpertHR is een digitaal naslagwerk dat de Nederlandse wet- en regelgeving vertaalt naar begrijpelijke taal voor alle professionals die te maken hebben met Human Resources. Tevens publiceert XpertHR informatie over fiscale wetgeving, jurisprudentie, cao informatie en pensioenafspraken binnen bedrijfssectoren. Nieuwsgierig naar XpertHR? Hier vindt u meer informatie.

Op XpertHR Actueel vindt u het laatste nieuws op HR-gebied. Daarnaast biedt XpertHR Actueel online relevante en betrouwbare vakinformatie voor HR-professionals. Regelmatig leest u op XpertHR Actueel prikkelende en inspirerende blogs en opinies.

De experts achter XpertHR Actueel

XpertHR Actueel wordt gemaakt door een redactieteam. Daarnaast schrijven arbeidsrechtadvocaten en juristen van de kennisbank XpertHR regelmatig voor XpertHR Actueel. Maak kennis met het hele team op de auteurspagina.

Redactieadres

Reed Business Information
Redactie XpertHR Actueel
Uitgeefgroep Human Resources
Postbus 152, 1000 AD Amsterdam
Bezoekadres: Radarweg 29  1043 NX Amsterdam
Telefoon: +31 (0)20 515 9515