Hoe werkt u nieuwe medewerkers in?

Geplaatst in Algemeen


 • Lid
  Arnold Einhaus op #53709

  Natuurlijk start ik dit onderwerp omdat wij hier een praktische tool voor bieden. Maar op zich al, we hebben deze tool niet voor niks ontwikkeld; waarom worden in zoveel bedrijven nieuwe medewerkers zo goed als aan hun lot over gelaten? Er is soms veel geld besteed om iemand binnen te halen, maar om die persoon dan snel productief te maken wordt minder goed gedacht (ik spreek uit ervaring als medewerker en als manager).

  Praktische zaken als: waar zet ik mijn auto, hoe kom ik aan toegangspasjes, hoe werkt die kantine hier. Maar ook: hoe werkt deze software, wat zijn de veiligheidsregels?

  Mensen goed ontvangen en professioneel inwerken voorkomt stress en onrust bij de nieuwe medewerker en zijn collega's, maakt mensen veel sneller productief en geeft de medewerker een veel beter gevoel over zijn organisatie.

  Nieuwophetwerk.nl biedt hiervoor een praktische tool. Met eigen bedrijfsinformatie, op maat per functie een volledig inwerkprogramma maken en beheren. Of veiligheidsinstructies op maat aanbieden en borgen dat deze ook echt begrepen zijn.

  http://www.nieuwophetwerk.nl

  Ook introductieprogramma's voor nieuwe studenten (www.nieuwopschool.nl) of welkom heten van nieuwe bewoners in een gemeente (www.nieuwindestad.nl).

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.