Download: checklist voor het beoordelingsgesprek

0

De beoordelingscyclus is een jaarlijks terugkerend ritueel, waar zowel leidinggevenden als medewerkers niet allemaal even goed in zijn of prettig bij voelen. Download de checklist met alle belangrijke punten rondom beoordelen.

Download de checklist over beoordelen

 

Op de poster vind je praktische tips waarin wordt beschreven waarop u moet letten bij het beoordelen van medewerkers. Ook staan er een aantal valkuilen waar u alert op moet zijn op een rij. De poster is gratis te downloaden voor alle gebruikers van XpertHR Actueel. Het enige dat u moet doen, is uw naam, bedrijf en mailadres achterlaten zodat we de poster aan u kunnen mailen.


  • De traditionele beoordelingscyclus ligt onder vuur. Steeds meer organisaties willen de jaarlijkse beoordelingsgesprekken afschaffen of aanpassen. Welke nieuwe vormen van beoordelen zijn er en waar moet je op letten? XpertHR Actueel gidst u door alle ins en outs rondom het beoordelen.
    Bekijk alle artikelen in het dossier Beoordelen >>>
Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen is contentcoördinator van XpertHR. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist.