Terugkijken: XpertHR College met Kilian Wawoe over het nieuwe belonen

0

Het nieuwe belonen: wat houdt het in en hoe past u het toe in uw organisatie? Dr. Kilian Wawoe deelt zijn visie tijdens het derde XpertHR College over belonen op woensdag 28 maart. U kunt zich hiervoor gratis aanmelden.

Kilian Wawoe

Kilian Wawoe heeft jarenlang ervaring in verschillende HR-functies en werkt tegenwoordig als docent Human Resources Management aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ook heeft hij diverse boeken geschreven, zoals het boek ‘Bonus’ waarin hij zijn ervaring van zijn werkzaamheden als senior personeelsmanager bij ABN AMRO combineert met onderzoek naar de werking van bonussen. Recent verscheen het boek ‘Het nieuwe belonen’ waarin hij alternatieven voorstelt voor de huidige beoordelings- en beloningssystematiek in organisatie.

Het nieuwe belonen

Belonen is een van de strategische instrumenten die HR kan inzetten om medewerkers de juiste richting op te sturen. Het wordt gezien als middel om medewerkers te motiveren, talent aan te trekken en prestaties te verbeteren. Maar is dit werkelijk zo? Dr. Kilian Wawoe pleit voor ‘het nieuwe belonen’ waarin de beloning eerder geldt als een verdelingsvraagstuk in plaats van een strategisch instrument.

Het XpertHR College was op woensdagochtend 28 maart. Gemist? U kunt het nog terugkjiken door u aan te melden. U ontvangt dan automatisch een terugkijklink. Deelname is gratis.

Terugkijken XpertHR College

 

Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen is contentcoördinator van XpertHR. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist.