Welk kerstpakket geeft u?

1

Bij het ene bedrijf staan de kerstpakketten met lekkernijen al opgestapeld in het magazijn. Het andere bedrijf laat medewerkers zelf hun kerstpakket samenstellen – online of op de kerstmarkt in de hal. Het lijkt erop dat werkgevers dit jaar niet meer beknibbelen op de traktatie voor het personeel. Wat gaat u doen?

Volgens trendwatchers hebben hapjes en drankjes dit jaar weer de voorkeur. Dat kunnen tapas-producten zijn of juist oerhollandse zuurkool met worst, ingrediënten voor een pastafeest of een bierbrouwerspakket. Maar ook de biologische en de fairtrade feestmanden zijn in opkomst. Liefst in een verpakking die verantwoord is voor het milieu.

Alternatieven blijven de geschenkbonnen, wellnessproducten, kerstaccessoires en gadgets. Of de mogelijkheid het bedrag aan een goed doel te schenken. Steeds meer bedrijven en instellingen kiezen ervoor hun personeel die keus te geven of een vast deel van het bedrag af te dragen aan een goed doel.

Wij zijn benieuwd wat u dit jaar gaat doen met de kerstpakketten. Doe mee aan onze korte enquête.

[polldaddy poll=”9891442″] [polldaddy poll=”9891445″] [polldaddy poll=”9891453″]

Graag ontvangen we uw reactie voor maandag 18 december om 9 uur. Alvast bedankt voor de medewerking.

Ook lezen: Het kerstpakket is weer helemaal terug: vijf trends
Lees meer over:

Over Auteur

Dit artikel is geschreven door een auteur van XpertHR. XpertHR wordt gemaakt door een team van interne juristen en externe specialisten. Het XpertHR team werkt samen met arbeidsrechtadvocaten belastingadviseurs van gerenommeerde partijen en de beste specialisten uit het vak.

1 reactie

  1. Omdat je met een vastgesteld cadeau lastig kunt voldoen aan wat iedereen leuk vindt, hebben wij dit jaar gekozen voor een cadeaucode waarmee de medewerker zelf een bedrag kan spenderen aan cadeaus, cadeaubonnen, dagjes uit, een traditioneel pakket of een goed doel. Zo heb je uiteindelijk voor ieder wat wils.