HR Journaal juni in teken van nieuwe Arbowet

0

Het HR Journaal van 8 juni staat in het teken van de nieuwe Arbowet. Je hoort de laatste stand van zaken van Petra van de Goorbergh, directeur OVAL.

Petra van de Goorbergh

Per 1 juli 2017 zal de nieuwe Arbeidsomstandighedenwet, kort gezegd de Arbowet, ingaan. In de Arbowet staan de regels over de gezondheid, veiligheid en welzijn van de werknemers. Er zullen een aantal wijzigingen worden doorgevoerd. Ben jij klaar voor de nieuwe Arbowet? In het HR Journaal behandelen we de laatste actualiteiten. Speciale gast is Petra van de Goorbergh, directeur van OVAL. OVAL is de brancheorganisatie van onder andere de arbodiensten en re-integratiebedrijven. Zij houden zich actief bezig met voorlichting over de nieuwe Arbowet. Deelname aan het HR Journaal is gratis.

Waar en wanneer

Het HR Journaal is een online webinar. De editie over de nieuwe Arbowet is donderdag 8 juni 2017 om 13.00 uur. Deelname aan het HR Journaal is gratis. Wel moet je je vooraf aanmelden en registreren zodat je op donderdag de 8e de juiste link ontvangt zodat je het webinar live kan volgen.

Schrijf je in voor het HR Journaal

 

HR Journaal

Met het HR Journaal, een maandelijkse online video-uitzending, ben je in 30 minuten weer helemaal bij op HR-gebied. Tijdens deze uitzending geeft arbeidsrechtadvocaat en presentator Maarten van Gelderen samen met XpertHR Actueel redacteur Marloes Oelen het laatste nieuws over wijzigingen in wet- en regelgeving. Ook behandelt Maarten van Gelderen opmerkelijke jurisprudentie van de afgelopen tijd.

Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen is contentcoördinator van XpertHR. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist.