Drie nominaties Veilige Publieke Taak AWARD 2011

0

Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft drie heel verschillende organisaties genomineerd voor de Veilige Publieke Taak AWARD 2011.

Voor het derde jaar op rij konden organisaties met een publieke taak die werk maken van de aanpak van agressie en geweld tegen hun werknemers, meestrijden om de Veilige Publieke Taak AWARD.

De drie nominaties
Van de 42 inzendingen zijn drie organisaties genomineerd:
– de Justitiële Jeugdinrichting De Hartelborgt in Spijkenisse
– het Bureau Regionale Veiligheidsstrategie Utrecht in Utrecht
– Emergis, een centrum voor geestelijke gezondheidszorg in Goes

Aanpak van agressie en geweld tegen medewerkers
Met de ‘award’ wil het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties werkgevers met een publieke taak stimuleren tot maatregelen die agressie en geweld verminderen. Kans op de AWARD maken organisaties die een effectieve en inspirerende aanpak van agressie en geweld tegen hun medewerkers laten zien. Zo stimuleren zij andere organisaties het goede voorbeeld te volgen.

De jury
De jury bestond onder meer uit Geri Bonhof, collegevoorzitter Hogeschool Utrecht en vice-voorzitter HBO-raad, oud-Abvakabo FNV-voorzitter Edith Snoey, en burgemeester van Almere Annemarie Jorritsma-Lebbink.

6 oktober 2011
Op 6 oktober 2011 kiezen bezoekers van de VPT Beurs de winnaar van de AWARD. De prijs bestaat uit een beeld en een geldbedrag van 25.000 euro.

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.