Aandacht voor aanpak agressie op het werk

0

Organisaties met een publieke taak, die een effectieve en inspirerende aanpak van agressie en geweld tegen medewerkers laten zien, maken kans op de Veilige Publieke Taak AWARD 2011.

De inschrijving voor de Veilige Publieke Taak AWARD 2011 is geopend. Werkgevers, koepelorganisaties, bonden en samenwerkingsverbanden met een publieke taak kunnen meedingen. Door de Veilige Publieke Taak AWARD wil de overheid organisaties die van hun aanpak een succes hebben gemaakt in de schijnwerpers zetten. Op deze manier worden zij een voorbeeld en inspiratiebron voor anderen. De prijs bestaat uit een kunstwerk en een bedrag van € 25.000 dat moet worden besteed aan de aanpak van agressie en geweld.

Een deskundige jury nomineert drie inzendingen. Voorzitter van de jury is mevrouw Roos van Erp-Bruinsma, Secretaris-generaal van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

De winnaar van de Veilige Publieke Taak AWARD wordt uit de drie genomineerden gekozen door de bezoekers van de VPT Beurs op 6 oktober 2011 in de Rijtuigenloods te Amersfoort. Inschrijven voor de AWARD is mogelijk tot 1 juli 2011.

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.