Week van Het Nieuwe Werken van start

0

Minister Schultz van Haegen opent maandag 12 november 2012 om 11.00 uur de Week van Het Nieuwe Werken. Dit doet zij samen met Tjerk Wagenaar, directeur Natuur & Milieu en initiatiefnemer van de campagne Het Nieuwe Werken doe je zelf!

Meteen daarna start het congres Tem de Tijd onder gastheerschap van Lodewijk de Waal, voorzitter van het Platform Slim Werken Slim Reizen en wordt een gelijknamig onderzoek over tijdstress gepresenteerd.

De Week van Het Nieuwe Werken loopt van 12 tot en met 16 november en wordt georganiseerd door een coalitie van bedrijven, vakbonden, overheid en Natuur & Milieu. Al enige tijd attenderen radiospotjes, banners en advertenties werknemers en werkgevers op de campagne.
Op hetnieuwewerkendoejezelf.nl kunnen mensen hun eigen tijd temmen met de online Tijdmanager en krijgen ze tips voor een betere balans tussen werk en privé.

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.