Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.

1 reactie

 1. Diana Boersma op

  Ook is het zo, dat het loon tegenwoordig inclusief vakantiegeld ?n vakantiedagen is. Het is 8% vakantiegeld en 9% vakantiedagen. Van je netto loon moet je dan nog 17% apart leggen voor je vakantie en voor de tijd als je weer terugbent want je krijgt je vakantiedagen dus niet doorbetaald.
  Wie doet dat? Niemand toch? het uurloon is al niet veel (10 eu) en daar zit dan alles bij in. Met je verdiende geld kun je net de vaste lasten betalen en je eten? tja…zijn er nog kliekjes bij de buren of in de vuilnisbakken buiten.

  De overheid moet eens goed na de inhoud van diverse contracten kijken en er een denktank opzetten om te bekijken wat de gevolgen voor de werknemer is.
  Hier wordt geen rekening mee gehouden want men roept dan gewoon: wees blij dat je werk hebt! Tja en als je er tegen je baas iets over zegt dan weet je zeker dat je er over een half jaar uit ligt……
  Dit is een heel schimmig geheel.