Plezier op het werk

0

We brengen heel wat uren door op het werk. Dan kan het maar beter een beetje leuk zijn toch? Dat is het uitgangspunt van Baudville geweest om een eBook te schrijven waarin 52 tips worden gegeven voor plezier op het werk.

De tips zijn verdeeld in vier verschillende secties:

  1. Plezier op het werk start bij jezelf
  2. Tips voor het creëren van een funcultuur dat toptalent aantrekt
  3. Tips voor teams
  4. Ideeën voor het vieren van feestdagen en dergelijke

Het eBook is te gebruiken als naslagwerk, om leuke ideeën op te doen voor bijvoorbeeld temabuildingsessies of om deze ideeën te integreren in de cultuur van de organisatie. Het uitwerken van de ideeën in het team zal volgens Baudville leiden tot plezier, vertrouwen en kameraadschap.

Hier en daar zijn de tips wat ‘Amerikaans’ of wel erg voor de hand liggend. Toch staan er zeker hele waardevolle tips in en stimuleert dit eBook absoluut de creativiteit.

Er worden onder andere ideeën gegeven voor het leuker maken van het inwerktraject van nieuwe medewerkers, voor het verlevendigen van saaie werkzaamheden, voor het leren kennen van collega’s en voor het geven van vertrouwen en waardering. 

Lees of download het eBook voor meer plezier op het werk hier.

Meer Mediascan »

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.