Playboy nu ook veilig op het werk te bekijken

1

De makers van het blootblad Playboy hebben een nieuwe website gelanceerd die zonder problemen op het werk te bekijken is.

Dat meldt CNN dinsdag.

The Smoking Jacket, zoals de website heet, is vrij van blootplaatjes en daarmee geschikt voor mannen op het werk. De berichten op de website zijn kort en verwijzen vooral naar materiaal op andere websites. Artikelen als ‘Tien manieren om het niet slecht in bed te doen’ en ‘Zeven tekenen dat je het bedrijven van de liefde hebt opgegeven’ moet de man op het werk sexy afleiding bieden.

Het wereldwijd populaire magazine zoekt naar nieuwe manieren om publiek naar zich toe te trekken. Blootbladen hebben veel last van het internet, waar naaktfoto’s gemakkelijk te vinden zijn. Playboy Enterprises leed in het eerste kwartaal van dit jaar een verlies van 1 miljoen dollar (ruim 775.000 euro).

Oprichter Hugh Hefner noemde de website de beste plek om rond te hangen op de Playboy-mansion na. De reguliere website van het blootblad, die zo’n zes miljoen bezoekers per maand trekt, blijft gewoon bestaan.

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.

1 reactie

  1. Is het niet verboden om winst te maken door het stelen van werknemers tijd bij andere bedrijven?