HR-manager NS wordt nieuwe directeur AWVN

0

HR-directeur Harry van de Kraats wordt per augustus dit jaar de nieuwe algemeen directeur van werkgeversvereniging AWVN. Van de Kraats volgt Mees Hartvelt op, die tijdelijk de dubbelfunctie voorzitter-directeur vervulde.

AWVN noemt Van de Kraats in een persbericht een ‘ moderne manager die deskundig en ervaren is op het vlak van personeelswerk, maar die óók sterke affiniteit heeft met bredere bedrijfseconomische vraagstukken.’ De werkgeversvereniging ziet daarmee in Van de Kraats ‘ de ideale persoon om de HR-discipline te verbinden met de bedrijfsdoelstellingen van de AWVN-leden.

Van de Kraats zei eerder in een interview:  ‘ Het is tijd voor de volgende stap: moderne arbeidsverhoudingen, waarin werkgever en werknemers vooral náást elkaar en niet tegenover elkaar staan.’ Van de Kraats introduceerde bij NS bijvoorbeeld een door AWVN ontwikkeld online platform om de dialoog met medewerkers over arbeidsvoorwaarden te vergemakkelijken en daardoor hun betrokkenheid te vergroten.

AWVN

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.