Download jaarkalender: Wat verandert in 2017?

0

Een nieuw jaar betekent vaak dat wetten worden vernieuwd of aangescherpt of dat er nieuwe regels ingaan. XpertHR zette een aantal belangrijke veranderingen in één overzicht in een jaarkalender. Met daarbij informatie over minimumlonen en schoolvakanties. Deze jaarkalender is gratis te downloaden.

De maximale hoogte van de transitievergoeding verandert, WGA-verzekeringen worden samengevoegd, de AOW-leeftijd wordt verhoogd. Het zijn nog maar enkele voorbeelden van aanpassingen en aanscherpingen van wet- en regelgeving voor 2017. Om je een beetje te helpen met het bundelen van alle informatie heeft de redactie van XpertHR belangrijke wijzigingen voor 2017 op één overzicht gezet. Met daarbij informatie over de minimumlonen en schoolvakanties van 2017. Deze jaarkalender is gratis te downloaden. Klik op de button hieronder voor de instructie en print ‘m uit & hang ‘m op in je kantoor!

Download de XpertHR Jaarkalender 2017

 

Meer lezen over wijzigingen in wet- en regelgeving in 2017?

– Wijzigingen in wet- en regelgeving in 2017
– Wet Aanpak Schijnconstructies: aanpassingen in 2017
– Dit zijn de HR-trends voor 2017
– Nieuw in 2017: het lage-inkomendsvoordeel

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen

Marloes Oelen is redacteur van XpertHR Actueel en tevens community manager van XpertHR Connect. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist op HR-gebied.

Reageer