Verkiezingen 2017: standpunten PVV

0

Welke standpunten hebben verschillende politieke partijen bij de komende verkiezingen wat betreft werk en arbeidsmarkt? XpertHR Actueel zet de highlights voor HR op een rij. Lees hieronder de punten van de PVV.

  • Lagere inkomstenbelasting.
  • Halvering motorrijtuigenbelasting.
  • AOW-leeftijd op 65 jaar, aanvullende pensioenen wel indexeren.

Bovenstaande punten zijn overgenomen uit het verkiezingsprogramma van de PVV. Klik hier voor het volledige verkiezingsprogramma >>>

Standpunten verkiezingen 2017

De redactie van XpertHR Actueel heeft de verkiezingsprogramma’s van de grootste partijen volgens de peilingen bestudeerd. Wat wordt er gezegd over vaste contracten, transitievergoeding, loondoorbetaling bij ziekte en andere werk gerelateerde onderwerpen?

Standpunten VVD
Standpunten ChristenUnie
Standpunten D66
Standpunten SP
Standpunten GroenLinks
Standpunten PVV
Standpunten CDA
Standpunten PvdA

Over XpertHR Actueel

Op XpertHRActueel.nl vind je nieuws, achtergronden en opinies over de HR-onderwerpen die jij nodig hebt in je dagelijkse werk. Het is een toegankelijk platform waar de professionele redactie jou dagelijks voorziet van innovatieve, inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie. Leestips:

Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen is contentcoördinator van XpertHR. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist.