UWV organiseert congressen voor HR-professionals

1

UWV organiseert ook dit jaar weer in september en oktober een reeks congressen voor HR-professionals van werkgevers met meer dan 150 werknemers.

De deelnemers van deze veelbezochte congressen worden bijgepraat over belangrijke HR-onderwerpen zoals: het ontslagrecht, eigenrisicodragerschap en de Wet Poortwachter. Complexe zaken met juridische en financiële gevolgen voor uw bedrijf worden uit eerste hand uitgelegd. Deelname aan deze congressen is gratis.

Nieuw: Vraag het UWV
Jaarlijks organiseert UWV verspreid over het land HR-congressen voor grote werkgevers. Het programma bestaat uit een plenair en een interactief deel. Zo zijn er vijf workshops waaruit u er twee kunt kiezen. Nieuw is het loket ‘Vraag het UWV’ waar deelnemers bij specialisten van UWV terecht kunnen met al hun vragen uit de dagelijkse praktijk.

De workshops hebben de volgende onderwerpen:

Data en locaties

  • Donderdag 16 september – Drachten (Fries Congrescentrum)
  • Dinsdag 21 september – Veldhoven (NH Koningshof)
  • Donderdag 23 september – Rotterdam (Ahoy)
  • Maandag 4 oktober – Amsterdam (RAI)
  • Donderdag 14 oktober – Apeldoorn (Orpheus)

Werkgevers met meer dan 150 werknemers ontvangen een vooraankondiging. Meer informatie op de website van UWV.

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.

1 reactie

  1. anneke dijkers op

    Vraag:
    in hoeverre wordt het onderwerp ‘ontslag’ dat ih congres a.d. orde komt in brede zin behandeld of is behandeling hiervan echt alleen gerelateerd aan ontslag als gevolg van ziekte ? Graag reactie ivm de keuze voor welke HR&O’ers e.e.a. interessant is.