Randstad haalt opdracht overheid binnen

1

Uitzender Randstad Groep gaat de komende twee jaar samen met branchegenoten Manpower en Start/Content de uitzendkrachten voor een groot deel van de rijksoverheid leveren.

Dat maakte Randstad maandag bekend. Randstad deed zijn aanbieding samen met Tempo-Team, dat onder de Randstad Groep valt.

Met het contract is voor de drie contractanten een bedrag van circa 90 miljoen euro gemoeid. Het gaat om een ‘geschat bedrag’, aldus een woordvoerder van Randstad.

Randstad en TempoTeam zullen zich inzetten om onder meer de doelstelling van het rijk te verwezenlijken om meer gedeeltelijk arbeidsongeschikten en langdurig werklozen aan een tijdelijke baan bij de overheid te helpen. Dit gebeurt onder het motto ‘Samen werken is samen leven’.

De samenwerking met het rijk zal verlopen via een zogeheten Servicepunt Rijksoverheid. Randstad en Tempo-Team zetten het servicepunt speciaal voor dit project in.

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.

1 reactie

  1. En nu maar hopen dat de doelgroepen waarvoor dit ‘heren akkoord’ is gesloten, daadwerkelijk geholpen worden. Of gaat het hier wedrom om het rondpompen van geld waar alleen betrokken ambtenaren en medewerkers van deelnemende partijen, een glansrijke carriere kunnen realiseren. Precies zoals tot nu toe het geval is met dit soort deals. Het draaideur apparaat kan in werking worden gesteld……