PwC heeft beste recruitmentsite

0

De recruitmentsite werkenbijpwc.nl is door de vakjury van de Gouden Cursor uitgeroepen tot beste recruitmentsite van Nederland in 2011. Accountants- en adviesbureau PwC won ook de Gouden PublieksCursor, de publieksprijs voor de meest aansprekende recruitmentsite.

Ook de recruitmentsites van De Brauw (tweede) en Deloitte (derde plaats) vielen in de prijzen. De tweede en derde plaats voor de publieksprijs zijn respectievelijk voor de ‘Werken bij’ site van de Koninklijke Landmacht en Ricoh. De prijzen zijn op 17 november uitgereikt op het relatie event van Intelligence Group en Campaign Group ‘8 jaar Dynamiek op de Arbeidsmarkt’ op de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Verrast door vriendelijkheid
De jury van de Gouden Cursor was verrast door de vriendelijke en persoonlijke uitstraling van de site werkenbijpwc.nl, een contrast met het volgens de jury vaak kille karakter van grote accountantskantoren. De jury vindt ook dat bij PwC ‘social’ echt wordt begrepen, door het gebruik en de goede integratie van social media. "PwC heeft duidelijk een keuze gemaakt in de informatie hiërarchie. Ondanks dat zij zowel qua content als functioneel gezien heel compleet is, blijft de site overzichtelijk. Het is duidelijk op welke doelgroep zij zich richt en brengt op verschillende manieren een PwC experience over", oordeelt de jury.

De tweede prijs is voor de recruitmentsite van advocatenkantoor De Brauw, werkenbijdebrauw.nl, waar de vakjury enthousiast was over het sterke zelfselecterende karakter van de site. De site is doelgroepgericht en spreekt alleen de voor de organisatie juiste mensen aan. Waardering is er ook voor het feit dat met alles in de site wordt gezegd: ‘Dit zijn wij’.

De derde prijs ging naar de recruitmentsite van Deloitte, werkenbijdeloitte.nl. Hier beoordeelde de vakjury de integratie van social media, de toegankelijkheid en compleetheid van de site als zeer positief. Dat de recruitmentsite van PwC uiteindelijk gekozen is als de winnaar komt volgens de vakjury door de aanwezigheid van zowel mooi, persoonlijk design als goede scores op proces en techniek.

 

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.