Ook dit jaar weer Landelijke banenmarkt

0

UWV organiseert op 7 oktober 2010 weer de Landelijke Banenmarkt, het grootste banenevenement van Nederland.

Alle Werkpleinen en vestigingen van UWV WERKbedrijf zijn die dag dé ontmoetingsplek voor werkzoekenden en werkgevers. Het Werkplein is een samenwerking tussen gemeente(n) en UWV WERKbedrijf.

Vinden en ontmoeten
Op donderdag 7 oktober van 14.00 uur tot 20.00 uur kunt u als werkgever persoonlijk kennismaken met werkzoekenden op de Landelijke Banenmarkt 2010, het grootste banenevenement van Nederland. Grijp deze unieke kans om uw bedrijf te presenteren aan een breed publiek.

Op de Landelijke Banenmarkt komt u in contact met werkzoekenden. De Landelijke Banenmarkt wordt ieder jaar druk bezocht door starters en mensen met ervaring en opleiding. Ook de talenten van mensen die al langer op zoek zijn naar werk of van mensen met een arbeidshandicap kunnen van grote waarde zijn voor uw organisatie. Bij het in dienst nemen van deze kandidaten komt u in veel gevallen in aanmerking voor interessante (financiële) regelingen. Naast vele andere werkgevers zijn ook het WERKbedrijf, gemeenten, opleiders en intermediairs prominent aanwezig. Kortom: de Landelijke Banenmarkt 2010 biedt u kansen om uw nieuwe medewerker te ontmoeten.

Meer informatie »  

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.