Leden FNV Horecabond stemmen in met pensioenakkoord

0

De ledenraadpleging geeft voor FNV Horecabond de doorslag om vóór het pensioenakkoord te stemmen bij de standpuntbepaling in de FNV federatieraad.

De leden van FNV Horecabond hebben ingestemd met het AOW- en pensioenakkoord dat sociale partners en het kabinet hebben gesloten, zo is na telling van de stemming gebleken.

56 procent voor het akkoord 
Alle 23.546 leden van FNV Horecabond zijn gevraagd hun stem uit te brengen. Tot en met zondag 7 augustus kon gestemd worden, zowel digitaal als per antwoordkaart. Bij deze ledenraadpleging hebben 1670 leden hun stem uitgebracht. Een meerderheid van 56% stemde vóór het pensioenakkoord.

FNV Horeca 
FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie zijn onderdeel van FNV Horecabond. Zij behartigen de collectieve belangen van alle horeca-, catering- en recreatiemedewerkers op het gebied van werk en inkomen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.
 

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.