HR Journaal 9 maart gaat over verkiezingen

0

Het HR Journaal van donderdag 9 maart staat volledig in het teken van de verkiezingen. Tijdens de uitzending hoor je de belangrijkste focuspunten wat betreft arbeidsmarkt en werkgelegenheid van verschillende politieke partijen. Speciale gast is Steven van Weyenberg van D66.

Steven van Weyenberg is namens D66 woordvoerder Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Hij is sinds september 2012 lid van de Tweede Kamerfractie. Hij zet zich onder andere in voor de arbeidsmarkt, werkgelegenheid, de WW en Bijstandwet, mensen met een arbeidsbeperking en het pensioenstelsel.

Preventieve ontslagtoets

Steven van Weyenberg D66

Steven van Weyenberg (D66) is gast in het HR Journaal

‘D66 is toch wel de partij met de meest uitgesproken visie over de plannen van de arbeidsmarkt’, zegt Maarten van Gelderen, arbeidsrechtadvocaat en presentator van het HR Journaal. ‘De preventieve ontslagtoets zou volgens D66 geschrapt kunnen worden. Hoe dat precies in zijn werk gaat en wat daar de voor- en nadelen van zijn, ga ik met Steven bespreken.’

Verkiezingsprogramma’s

Tijdens het HR Journaal zullen niet alleen de standpunten van D66 aan bod komen. In het eerste deel van de uitzending worden de verkiezingsprogramma’s van verschillende politieke partijen uitgelicht op de onderdelen arbeidsmarkt en werkgelegenheid. Deze speciale uitzending van het HR Journaal kun je gratis kijken. Het enige wat je moet doen is je vooraf aanmelden via deze link.

Meld je op tijd aan voor het HR Journaal

Het HR Journaal wordt uitgezonden op donderdag 9 maart om 13.00 uur. Meekijken is gratis, je moet je alleen wel aanmelden voor het journaal. Je ontvangt dan automatisch een uitnodiging met een link waarop je de uitzending kan volgen.

Meld je aan voor het HR Journaal

Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen is contentcoördinator van XpertHR. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist.