Defensievakbond geeft militairen kleding

1

De vakbond voor defensiepersoneel VBM/NOV heeft dinsdag kleding uitgedeeld aan militairen.

Volgens de bond blijft het ministerie door de bezuinigingen al lange tijd in gebreke bij het verlenen van uitrusting en kleding aan militair personeel.

Op de Koninklijke Militaire Academie (KMA) in Breda deelde de bond gevechtslaarzen, veldpetten, uniformjassen, shirts en overhemden uit. De kleding was de afgelopen tijd ingezameld onder oud-militairen.

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.

1 reactie

  1. william spekking op

    Eeen organisatie die zo sterk leunt op de loyaliteit van zijn medewerkers moet zich dood schamen om in het beleid de medewerker iedere keer weer tot sluitpost van de begroting te maken. Er komt een moment dat ook defensie het personeel krijgt dat ze verdiend. Tot heden staat de loyaliteit nog hoog in het vaandel,maar aan alles komt een keer een eind. Zitten de provo’s dan nu toch als vet betaalde ambtenaar bij het ministerie van defensie en hollen ze de organisatie nu van binnen uit ?