Download: Het nieuwe ambtenarenrecht – 9 wijzigingen

0

Op 1 januari 2020 gaat de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) in. Ambtenaren krijgen dan grotendeels dezelfde rechten als werknemers in het bedrijfsleven. Met deze checklist weet u of uw organisatie goed is voorbereid op het civiele arbeidsrecht.

Op deze poster zet senior advocaat arbeids- en ambtenarenrecht Marije Schneider alvast de belangrijkste wijzigingen uit deze nieuwe wet voor u op een rij. Van het tijdig beschikken over nieuwe standaarddocumenten als een personeelsdossier of een arbeidsovereenkomst tot het nieuwe ontslagrecht.

Download de checklist

 


  • Marije Schneider vertelt u in deze whitepaper wat normalisering precies inhoudt, op wie de wet van toepassing is en hoe de toekomstige rechtspositie van ambtenaren eruitziet. Ook wordt ingegaan op de transitiefase: hoe kunnen overheidsorganisaties en ambtenaren zich hierop voorbereiden? Download de whitepaper!

     

Lees meer over:

Over Auteur

Sacha Luijkx is redacteur bij XpertHR Actueel. Met haar perfectionistische en pro-diversiteitsblik voorziet zij u van alles wat u moet weten rondom HR.