XpertHR Actueel lanceert sociaal platform

0

De HR-professional haalt en brengt kennis online. Reden voor XpertHR Actueel om de website uit te breiden met een sociaal platform: XpertHR Actueel Connect. Vanaf vandaag kunnen vakgenoten daar met elkaar discussiëren over nieuwe wetgeving, of hun gouden tip met anderen delen. Drie vragen over XpertHR Actueel Connect.

Waarom een sociaal platform?

We zien onze doelgroep als niet zomaar een lezer, maar meer als een mondige en sociale professional met bijhorende ervaring en mening. Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat HR meer dan andere collega’s de iPad gebruikt en op Twitter en LinkedIn aanwezig is. Als je doelgroep zo sociaal is, dan moet je website daar natuurlijk in mee. Wij willen voor alle briljante ideeën en praktische tips een platform bieden. Onze LinkedIn-groep telt nu bijna 20.000 leden. Dat is fantastisch. Op XpertHR Actueel Connect willen we nóg beter vakkennis en actueel nieuws combineren met meningen en ervaringen van de professional.

Wat kun je er doen?
Je kunt er discussies starten, bijvoorbeeld over een interessant nieuwsartikel dat je hebt gelezen. En je kunt er jouw prangende vraag kwijt. Door de redactie geselecteerde experts zullen gestelde vragen en discussies op het platform goed in de gaten gaan houden.

Bezoekers op xperthractueel.nl worden gevraagd zich te registeren. Waarom?

We zijn hard bezig aan de doorontwikkeling van de website. We streven als redactie naar artikelen die naadloos aansluiten op de behoefte van de HR-professional. Daarom willen we onze lezer wel iets beter kennen. Daarnaast heb je door registratie meteen toegang tot XpertHR Actueel Connect.

Eerst meer lezen over het registreren op XpertHR Actueel?
Lees Vraag & Antwoord . Daar vind je ook de ‘regels’ rondom reageren op XpertHR Actueel Connect.

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.