Win tickets voor HR in de zorg

0

HR in de Zorg, hét congres voor HR-professionals in zorginstellingen georganiseerd door P&Oactueel en Zorgvisie, geeft vijf toegangskaarten weg!

De zorgsector staat voor enorme HR-uitdagingen. De thuiszorg krijgt als gevolg van de Wmo te kampen met enorme krimp, maar ook andere zorgorganisaties worden door bezuinigingen en wisselende zorgvraag zwaar op de proef gesteld. Strategische personeelsplanning, flexibele schil, duurzame inzetbaarheid en talentmanagement zijn slechts een greep uit de mogelijkheden om te anticiperen op de ontwikkelingen die op de zorgsector afkomen.

Hoe gaan uw vakgenoten om met de HR-uitdagingen in de zorg? Hoor tijdens dit congres hoe uw collega’s omgaan met de wisselende zorgvraag, personeelstekorten- of juist overschotten, vergrijzend personeelsbestand, decentralisatie van zorgtaken en bezuinigingen. Wat zijn valkuilen en tips en hoe zorgt u ervoor dat lijnmanagers en directie uw HR-strategie omarmen?

P&Oactueel mag 5 toegangskaarten voor dit event weggeven. Wil je kans maken? Klik dan hier.

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.