Vijf niet traditionele, inspirerende werkplekken

0

Steeds meer organisaties realiseren zich dat grauwe kantoorgebouwen de werksfeer en productiviteit niet ten goede komen. Sommige organisaties gaan zeer ver in het inspireren van hun medewerkers. Hierbij een vijftal voorbeelden van ‘ongebruikelijke’ werkplekken.

Bahnhof
De Zweedse internetprovider Bahnhof heeft haar intrek genomen in een nucleaire schuilkelder, 30 meter onder de grond, aan de voet van een berg.

 

brpr
Lekker buiten werken kan natuurlijk alleen als het mooi weer is. Dat is in Miami geen probleem. Deze organisatie zorgt voor telefoon- en internettoegang in het buitenkantoor, alsmede ruime hoeveelheden zonnebrandcrème en mineraalwater.

 

Grip
Deze in Toronto gevestigde werkgever wil graag ‘een speelse ruimte’. Je kunt er bijvoorbeeld lekker hangen op loungebanken. De glijbaan en de brandweerstang zijn de echte eyecatchers.

 

Elegangz
Een grote, industriële hal snel een intiem karakter geven? En dan ook nog low budget? Dat kan door 4 centimeter dikke kartonnen wanden te gebruiken.

 

Auro Foxcroft
Een oude metro als kantoor.

 

Bekijk hier nog eens 12 foto’s van inspirerende werkplekken.

Meer Mediascan »

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.