Vijf mythes over humor op het werk

1

Always look on the bright side of life, een oproep tot meer plezier op het werk

Op het werk zijn mensen vaak wat geremd. Maar lachen en plezier maken op de werkvloer is goed. Het zorgt voor meer gelukkige, gezondere en productieve medewerkers.

Vijf redenen die medewerkers tegenhouden meer plezier te hebben op het werk:

 • Humor op het werk is ongepast
 • Niemand neemt me nog serieus
 • Mijn baan is niet leuk
 • Het kost veel tijd of geld
 • Het kan niemand wat schelen

Het artikel geeft handvatten om meer plezier op het werk te hebben. 

Naar het artikel »

Meer mediascan »

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.

1 reactie

 1. Mandy Dikkerboom op

  Wordt lid van IEDP. Staat voor Iedereen Elke Dag Plezier. Met een IEDP-certificering geven de mensen binnen een bedrijf aan zich te willen inspannen voor het zorgen voor, en bewaken van een goede werksfeer. Zowel intern als extern. Medewerkers hebben zorg en aandacht voor elkaar, bieden elkaar steun en richten zich positief op de toekomst.

  Een IEDP-certificering is een duidelijk en opvallend signaal voor de binnen- en buitenwereld dat het prettig werken is binnen, en met het betreffende bedrijf. Kortom, met een IEDP gecertificeerd bedrijf is het prima zaken doen.

  Als men iedere dag plezier heeft met elkaar ? al is het maar een moment ? dan heeft dit een bewezen positieve invloed op de werksfeer, de productiviteit en het succes van ieder willekeurig bedrijf. Deze energie brengt mensen en de samenleving weer in beweging.

  Het IEDP-certificaat is een document met enkele duidelijke afspraken. Deze afspraken worden ondertekend door vertegenwoordigers van het management en de organisatie, ter onderstreping van het feit dat de afspraken voor iedereen gelden die bij de organisatie werkt.

  Is een bedrijf eenmaal gecertificeerd, dan zal er toezicht moeten zijn op de naleving van de gemaakte afspraken. En da?s mooi, want daar heb je een heel goed team voor: alle medewerkers zelf. Iedere dag weer. Met plezier.