Oproep MKB-ers en kleine zelfstandigen

1

Ben je MKB-er of kleine zelfstandige? Ben je ook te veel tijd kwijt aan allerlei randverschijnselen rond het hebben van personeel? P&Oactueel wil graag hierover met je praten. Onder degenen die daarvoor een half uur van hun tijd beschikbaar stellen verloten we drie gratis toegangskaarten voor een P&Oactueel-congres naar keuze.

Salarisadministratie, personeelsbeleid, arbeidsrecht, pensioen, flexibilisering: waar moet je als MKB-er of kleine zelfstandige, naast je ‘reguliere’ taken, toch allemaal nog meer verstand van hebben? In een half uur horen we (telefonisch) graag je ervaringen zodat we je hiermee nog beter van dienst kunnen zijn. We publiceren de gesprekken niet, tenzij we dat nadrukkelijk anders met elkaar afspreken.

Gratis toegangskaarten P&Oactueel-congres
Onder de deelnemers verloten we drie gratis toegangskaarten voor een P&Oactueel-congres naar keuze* en hebben we een aantal praktische boekjes te vergeven.
Stuur een e-mail naar Yolanda Stil voor een afspraak. Vermeld daarbij je naam, functie, branche, bedrijfsgrootte (in termen van personeel) en telefoonnummer.

Bij voorbaat hartelijk dank!
Yolanda Stil
Algemeen hoofdredacteur Human Resources

*Keuze uit P&Oactueel congressen georganiseerd in 2014 (wijzigingen voorbehouden).

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.

1 reactie

  1. Diana van Mil op

    Ik zou graag een e-mail naar Yolanda Stil willen sturen, maar de link werkt voor mij niet omdat ik geen Outlook gebruik (ik werk met Gmail). Kan ik het e-mail adres ontvangen?
    Bij voorbaat dank!