Oefen alvast voor de HR Arbeidsrecht Challenge

0

Aanstaande vrijdag 26 mei starten we met de HR Arbeidsrecht Challenge. Wil je alvast oefen? Bekijk dan de video’s van vorig jaar.

De HR Arbeidsrecht Challenge start op 26 mei. Iedere week verschijnt er op XpertHR Actueel een video met een praktijkcasus. Aan het eind wordt de vraag gesteld of je het eens of oneens bent met de gekozen oplossing. Maak je drie keer de juiste keuze? Dan maak je kans op de hoofdprijs! Dat is een jaar lang gratis webinars volgen van XpertHR.

Oefenvideo’s

Om jezelf alvast een beetje voor te bereiden op de HR Arbeidsrecht Challenge, kun je oefenen met de video’s van vorig jaar. Hoe zou jij bijvoorbeeld handelen bij onderstaande casus? Marieke en Dennis werken bij een bierbrouwerij. Marieke als HR manager en Dennis als brouwer. Dennis is onwel geworden tijdens een internationale presentatie. Bekijk de video en welke keuze maak je?

https://www.youtube.com/watch?v=m9fVm-QdQOc

In deze video zijn we aanwezig in een zorginstelling bij een gesprek tussen Tim en zijn leidinggevende. Tim heeft een aantal grapjes met collega’s uitgehaald waar niet iedereen blij mee is. Bekijk de video en welke keuze maak je?

https://www.youtube.com/watch?v=bEFSfR1nzO8

Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen is contentcoördinator van XpertHR. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist.