Dit moet je zien op XpertHR Actueel

0

PenOactueel.nl heet vanaf nu XpertHRactueel.nl. Een compleet nieuwe website, maar met de inspirerende, betrouwbare informatie. Wat moet je zeker even bekijken op XpertHR Actueel

Onderwerpen

De redacties van XpertHR en XpertHR Actueel hebben de belangrijkste HR-onderwerpen voor jou geselecteerd. Arbeidsmarkt, arbo, belonen, cao, duurzame inzetbaarheid, ontslag, leiderschap, personeelsplanning en verlof zijn slechts enkele van de ruim 30 onderwerpen die wij uitlichten. Per onderwerp vind je artikelen, opinies, infographics en nog veel meer.
Bekijk alle onderwerpen >>>

Infographics

We noemden het hierboven al even: infographics. Met een infographic kun je (complexe)data of processen zo visualiseren zodat je hersenen de informatie snel begrijpen. Dit komt onder andere doordat het minder energie kost om plaatjes te verwerken en begrijpen, dan om een tekst te lezen en te begrijpen. De redacties van XpertHR en XpertHR Actueel hebben een aantal belangrijke HR-onderwerpen voor jouw vertaald in een infographic. Denk bijvoorbeeld aan infographics met checklisten voor het personeelsdossier, ziekteverzuim en een stappenplan voor de wet DBA.

Nieuwsbrief

Niet alleen de site is vernieuwd, ook de nieuwsbrieven hebben een nieuw jasje. De artikelen zijn beter leesbaar op tablet en smartphone en we maken meer gebruik van fotografie. Ook is de agenda vernieuwd, waardoor je nog sneller ziet welke events, seminars en andere HR-activiteiten je aankomende periode kunt bezoeken of bekijken.
Meld je aan voor de nieuwsbrief >>>

Connect

Connect ken je misschien al van P&O Actueel. Het is een online community waar je met collega’s uit je vakgebied kunt discussiëren en sparren over casuïstiek. Op de nieuwe website vind je Connect natuurlijk gewoon terug, met een aantal verbeteringen. Zo kun je een vraag of reactie plaatsen en vervolgens aangeven dat je een mailtje wilt ontvangen als er op je vraag wordt gereageerd. Superhandig! Wist je ook dat de redactie ééns in de twee weken de actuele discussies op Connect nog eens extra aanstipt in een speciale nieuwsbrief.
Stel een vraag of start een discussie op Connect >>>

Whitepapers

Nieuws, artikelen, infographics, opinies en blogs vind je allemaal op XpertHR Actueel. Maar wil je nog meer weten over een specifiek onderwerp als duurzame inzetbaarheid, wet DBA of ontslag? Neem dan eens een kijkje op onze pagina met whitepapers. Hier vind je whitepapers met meer achtergrondinformatie over specifieke onderwerpen. De whitepapers worden voortdurend aangevuld en vernieuwd. Dus houd deze pagina in de gaten.
Bekijk de whitepapers >>>

Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen is contentcoördinator van XpertHR. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist.