MeewerkWeek: Directies en managers de werkvloer op

0

De week van 16 tot en met 20 november staat in het teken van de Nationale Meewerkweek. In deze week gaan directies, CEO’ s, managers en kantoormedewerkers actief aan de slag op de werkvloer. Waarom? Omdat dit veel voordelen kan opleveren.

Misschien herken je het zelf ook wel, een kloof tussen het kantoor en de werkvloer. Je voelt je als productiemedewerker niet altijd begrepen en wil graag dat de directie of CEO eens ziet hoe de primaire processen lopen. Tijdens deze week draaien CEO’s, managers en directies één dagdeel mee op de werkvloer. Je versterkt hiermee niet alleen het wij-gevoel in het bedrijf, je creëert ook meer betrokkenheid bij de mensen binnen het bedrijf. Daarnaast krijg je meer inzicht in de mogelijkheden van processen en verbeterpunten kunnen op tijd gesignaleerd worden.

De week is een initiatief van schoonmaakorganisatie CSU die al tien jaar lang een vergelijkbaar initiatief voor de kantoormedewerkers organiseert.

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.