Doe mee aan de HR Arbeidsrecht Challenge!

0

Ken jij alle regels rondom transitievergoeding en ontslag? XpertHR Actueel daagt je uit om jouw kennis over arbeidsrecht te testen! Doe mee aan onze HR Arbeidsrecht Challenge.

De HR Arbeidsrecht Challenge start op 6 november. Iedere week verschijnt er op XpertHR Actueel een video met een praktijkcasus. Aan het eind wordt de vraag gesteld of je het eens of oneens bent met de gekozen oplossing. Je hebt precies een week de tijd om te reageren. Daarna verschijnt er een nieuwe video online met een nieuwe casus. In totaal verschijnen er drie video’s online. Let op: je hebt dus precies een week de tijd om te reageren op de video’s.

Wat kun je winnen?

Maak je drie keer de juiste keuze? Dan maak je kans op de hoofdprijs! Dat is een jaar lang gratis webinars volgen van XpertHR. Deze webinars gaan bijvoorbeeld over wangedrag bij werknemers, verschillende soorten arbeidscontracten en ontslag met wederzijds goedvinden. Het complete webinarpakket heeft een waarde van ruim €1000,-.

Wat moet je doen?

Maandag 6 november verschijnt de eerste video online. Wil je deze video direct in je mailbox ontvangen? Houd dan de nieuwsbrief van XpertHR Actueel goed in de gaten. Nog geen abonnee? Abonneer je dan op de nieuwsbrief van XpertHR Actueel. Alleen als je reageert op alle video’s, maak je kans op de hoofdprijs.

Oefenen

Wil je alvast beginnen met oefenen? Via onze pagina over de HR Arbeidsrecht Challenge kun je hier aan de slag met de filmpjes van vorig jaar.

Lees meer over:

Over Auteur

Marloes Oelen is contentcoördinator van XpertHR. Met haar journalistieke blik zorgt zij ervoor dat jij helemaal niks mist.