Maak kennis met de bloggers van XpertHR Actueel!

0

Enthousiaste experts doen hun uiterste best om voor u interessante blogs te schrijven op XpertHR Actueel. Van blogs over duurzame inzetbaarheid en HR analytics tot flexibilisering en performance management, ze proberen niets te missen. Hierbij onze bloggers!

Tineke den Haan, Duurzame Inzetbaarheid

Tineke den Haan is bedrijfsmaatschappelijk werk adviseur. Ze ondersteunt medewerkers, managers en HR bij ziekteverzuim en re-integratie, conflicten, werkdruk, reorganisaties en cultuurveranderingen. Lees hier haar blogs!

 

Job Hoogendoorn, Allround HRM

Dr. Job Hoogendoorn is auteur bij XpertHR. Ook is hij partner bij Erasmus Research & Business Support (ERBS). Hiervoor was hij hoofddocent HRM en directeur van de parttime master Bedrijfskunde van de Rotterdam School of Management. Hij publiceert over HRM, SHRM, HR Planning, talent management, MD, opleiding en ontwikkeling en medezeggenschap. Lees hier zijn blogs!

 

Iris Zonneveldt, HR Analytics

Iris Zonneveldt is CEO van Treams, een software platform dat mensen, teams en organisaties laat groeien. Zo levert groei ruimte, energie, creativiteit en plezier op. Lees hier haar blogs!

 

Jos Sanders, Duurzame Inzetbaarheid en Scholing

Dr. Jos Sanders is als lector leren tijdens de beroepsloopbaan verbonden aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Kenniscentrum Kwaliteit van Leren. Hiernaast is hij betrokken bij House of Skills in Amsterdam, lid van de Raad van Advies van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid en redactielid van het Tijdschrift voor HRM. Lees hier zijn blogs!

 

Gerdia Slagman, Flexibilisering

Gerdia Slagman is HR Interim professional met een brede werkervaring in het HRM werkveld. Zij schakelt tussen de diverse niveaus binnen een organisatie. Haar kracht ligt in het relatiemanagement, de persoonlijke benadering en in een flexibele werkwijze. In haar blogs zal zij haar ervaringen als HR Interim professional delen. Lees hier haar blogs!

 

Marco de Zeeuw en Bob Zeegers, Gezondheid en Veiligheid

Marco de Zeeuw en Bob Zeegers zijn zijn partners bij HR Navigator. Ze adviseren en begeleiden organisaties in gezondheid- en veiligheidsbeleid. In hun blogs zullen ze dieper ingaan op arbo, preventie, ziekteverzuim, RIE, re-integratie en HRM software. Lees hier hun blogs!

 

Petra van de Goorbergh, Duurzame Inzetbaarheid

Petra van de Goorbergh

Petra van de Goorbergh is directeur bij OVAL, brancheorganisatie voor duurzame inzetbaarheid. OVAL maakt duurzame inzetbaarheid werkend en staat voor vitaliteit, plezier, ontwikkeling en perspectief in werk. Lees hier haar blogs!

 

Simon van der Veer, HR Strategie

Simon van der Veer is organisatieadviseur en ondernemer. Daarnaast is hij auteur van managementboeken, onder andere Move before you’re ready. In zijn advieswerk helpt hij opdrachtgevers met de ontwikkeling van strategie, cultuur, leiderschap en innovatie. Lees hier zijn blogs!

 

Aimée Floris, Performance Management

Aimée Floris is HR business partner. Zij is kortgeleden gestart met Excel Yourself, waarmee zij organisaties helpt om het beste uit hunzelf en de medewerkers te halen door middel van consultancy, masterclasses en interim HR. Lees hier haar blogs!

 

Indy Wijngaards, HR Ontwikkeling

Indy Wijngaards is wetenschapper. Hij heeft de masters Human Resource Studies en Data Science: Business and Governance aan Tilburg University op zak. In zijn blogs koppelt hij de wetenschap aan de dagelijkse praktijk van de HR-professional. Lees hier zijn blogs!

 

Willemijn Boskma, Agile HR

Willemijn Boskma is agile coach bij Scrum Company, werkte eerder op HR-afdelingen en schreef een boek met handvatten voor agile HR. Lees hier haar blogs!

 

Mickey Reedijk, Young HR-professional

Mickey Reedijk is afstudeerstudent HRM en loopt momenteel een jaar lang stage. In zijn blogs gaat hij schrijven over zijn ervaringen als student, zowel tijdens de opleiding als tijdens stages. Lees hier zijn blogs!

 

 

Marije Schneider, Arbeidsrecht

Marije Schneider is senior advocaat arbeids- en ambtenarenrecht bij Pels Rijcken. Zij begeleidt overheidsorganisaties bij de voorbereiding op de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren. Marije is naast advocaat ook docent bij de Universiteit Leiden. Lees hier haar blogs!

 

Lidewey van der Sluis, Strategisch Talentmanagement

Prof. dr. Lidewey E.C. van der Sluis is hoogleraar Strategisch Talentmanagement aan de Nyenrode Business Universiteit. Ook is zij een bevlogen en befaamd spreker op congressen en strategiedagen in het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en bij overheidsinstellingen. Lees hier haar blogs!

 

Agathe Hania, Verzuim en Duurzame Inzetbaarheid

Agathe Hania is psycholoog en stresscoach bij Hania | Coaching | Training | Advies. Zij begeleidt werknemers die burn-out zijn geraakt. Daarnaast ondersteunt zij MKB-organisaties om verzuim te voorkomen. In haar blogs zoomt ze in op duurzame inzetbaarheid en welke gerichte interventies u kunt inzetten om de inzetbaarheid te vergroten. Lees hier haar blogs!

 

 

Lees meer over:

Over Auteur

Sacha Luijkx is redacteur bij XpertHR Actueel. Met haar perfectionistische en pro-diversiteitsblik voorziet zij u van alles wat u moet weten rondom HR.