Kiki van den Berg is ‘HR Talent of the Year’

3

Donderdag 15 november stond Kiki van den Berg tegenover drie andere kandidaten in de finale van ‘HR Talent of the Year’. De finalisten moesten in drie minuten tijd een case beschrijven. De jury verkoos Kiki als talent van het jaar onder andere omdat zij een echte business ondersteunende rol heeft beschreven in haar case.

‘Als wij een vacature hadden zouden wij een van deze finalisten meteen aannemen’, vertelde juryvoorzitter Henri Verlinden vlak voordat hij de winnaar bekend maakte. Kiki, HR Manager bij KPN, nam het op tegen Nienke Schilstra (TNO), Maartje Hesseling (DSM Food Specialties) en Ludy van den Heuvel (Groupon). De 27-jarige Ludy nam de publieksprijs mee naar huis.

In het decembernummer van P&Oactueel staat interview met de winnaar.

Bekijk hier de tweets over de HR Talent of the Year verkiezing>>
Lees hier een kort interview met Kiki van den Berg>>
Lees hier een kort interview met Ludy van den Heuvel>>
Lees hier een kort interview met Nienke Schilstra>>
Lees hier een kort interview met Maartje Hesseling>>
 

Lees meer over:

Over Auteur

De redactie van XpertHR Actueel zorgt er gezamenlijk voor dat u op de hoogte blijft van het laatste P&O-nieuws, de ontwikkelingen in het vakgebied en relevante jurisprudentie.

3 reacties

 1. Kiki,

  Wat leuk om dit nu ook op de website van P&O actueel te lezen. Gefeliciteerd nogmaals!

  Sabrina

 2. Kiki van den Berg is het ?HR Talent of the Year 2012? en winnaar van de Publieksprijs 2012.

  Bij de bekendmaking bedacht men ter plekke dat men geen twee prijzen aan een en dezelfde persoon wilde uitreiken. Zo kwam het dat de runner-up, Ludy van den Heuvel, de publieksprijs mee naar huis mocht nemen
  .
  Jammer dat P&O Actueel in het artikel suggereert dat Ludy de publieksprijs heeft gewonnen en dit in haar tweet zelfs bevestigt.

  Wilt u als P&O Actueel geloofwaardig zijn, dan is op zijn minst een rectificatie op zijn plaats, zodat aan Kiki van den Berg en aan de andere finalisten en niet te vergeten de stemmers recht wordt gedaan.