‘In één oogopslag alle onmisbare informatie voor HR’

0

XpertHR de HR Antwoordbank is vernieuwd. In deze serie vertellen de mensen achter XpertHR wat er is veranderd en waar jij als HR professional echt even naar moet kijken. In deze aflevering: salesmanager Thomas van den Hoff.

Thomas van den Hoff

Thomas van den Hoff is Salesmanager XpertHR

Wat was voor jou de grootste uitdaging om te vernieuwen in XpertHR?

‘Als salesmanager ben ik voortdurend in gesprek met klanten. Ik merkte in gesprekken dat klanten soms niet altijd de informatie konden vinden waarnaar ze op zoek waren. Terwijl die informatie wel in XpertHR staat. Dus voor mij was de uitdaging: hoe zorgen wij ervoor dat onze klanten nog sneller het juiste antwoord vinden.’

Waar moeten HR professionals echt even naar kijken in het vernieuwde XpertHR?

‘Ons XpertHR team heeft goed nagedacht over de opbouw van XpertHR. Daarbij hebben ze veel gebruik gemaakt van feedback van klanten. In speciale gebruikerssessies is echt gekeken vanuit de ogen van de gebruiker. De informatie die uit die sessies kwam, is weer meegenomen in de structuur van XpertHR.

Wat is je ultieme gebruikerstip voor XpertHR?

‘Als je als HR professionals ’s ochtends je computer aanzet, open dan meteen XpertHR. Op de homepage zie je direct de actuele informatie die voor iedere HR professional onmisbaar is. Je kunt het zo instellen, dat je in één oogopslag de artikelen ziet die voor u belangrijk zijn. XpertHR is heel volledig en biedt informatie in alle soorten en maten: van checklists tot voorbeelddocumenten, van praktijkcases tot jurisprudentie. Geloof mij, dit gaat je veel rust en gemak opleveren gedurende de werkdag.’

>> Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier XpertHR de Antwoordbank. 

Lees meer over:

Over Auteur

Dit artikel is geschreven door een auteur van XpertHR. XpertHR wordt gemaakt door een team van interne juristen en externe specialisten. Het XpertHR team werkt samen met arbeidsrechtadvocaten belastingadviseurs van gerenommeerde partijen en de beste specialisten uit het vak.